Peray Perde

4.9
(52)

Peray Perde adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Atıfbey, 5. Sk. 15/B, Gaziemir – İzmir

Telefon : 0532 796 64 06

Peray Perde Yol Tarifi

Peray Perde

Peray Perde İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Atıfbey, 5. Sk. 15/B, Gaziemir – İzmir olan Peray Perde, işletmesine 0532 796 64 06 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Peray Perde ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Peray Perde yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Peray Perde hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Peray Perde ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Peray Perde ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Peray Perde için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Peray Perde bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Peray Perde sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.9 / 5. Toplam Oy : 52

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

52 thoughts on “Peray Perde

  1. kendimin farkli zamanlarda ve yakin arkadaslarimin calismalari oldu kendileriyle. zamanimizda artik ender rastladigimiz sekilde işini duzgun yapan bir firma. dukkandaki hoş karsilamalarindan,ilgilerinden, tavsiyelerde bulunmalarindan hassas isciliklerine, urunlerin kalitesine, son urun teslimi hatta satis sonrasına kadar 5 yildizi hakediyor bu firma. her bütçeye uygun secenekleri de mevcut gördüğüm kadariyla. sonuc olarak teşekkür ederim kendilerine hayirli isler dilerim

  2. İlk andan itibaren güler yüzlü karşılamaları ve samimiyetinin arkasında işine verdiği önem ve sahip olduğu tecrübe yatıyormuş. Bunu iş bitiminde anladık. Gerçekten çok profesyonel bir ekip verdikleri sözü bire bir yerine getirdiler ve bunu çok kısa bir zamanda yaptılar. Herkese çok teşekkürler elinize sağlık hayırlı işler.

  3. Alışveriş öncesinde de sonrasında da cok özenli, ilgili bir firma. Önceliklerinin para kazanmak degil de müşteri memnuniyeti oldugu o kadar belliki..Perdelerim 4 günde elimdeydi, cok kaliteli hatasız kesim???? 10 numara 5 yıldız:)

Bir yanıt yazın