Gizem Perde & Tasarım

4.7
(27)

Gizem Perde & Tasarım adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Gazi, Önder Cd. PTT YANI No:51/A, Gaziemir – İzmir

Telefon : (0232) 252 16 84

Gizem Perde & Tasarım Yol Tarifi

Gizem Perde & Tasarım

Gizem Perde & Tasarım İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Gazi, Önder Cd. PTT YANI No:51/A, Gaziemir – İzmir olan Gizem Perde & Tasarım, işletmesine (0232) 252 16 84 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gizem Perde & Tasarım ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Gizem Perde & Tasarım yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Gizem Perde & Tasarım hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Gizem Perde & Tasarım ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Gizem Perde & Tasarım ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Gizem Perde & Tasarım için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Gizem Perde & Tasarım bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Gizem Perde & Tasarım sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.7 / 5. Toplam Oy : 27

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

27 thoughts on “Gizem Perde & Tasarım

  1. iki gun once perde yaptirmak icin gittim ve ilgi alaka olsun hersey mukemmeldi, fiyat konusunda da mutlaka butcenize gore hareket ediyorlar, asla pisman olmazsiniz, en onemli faktor zamaninda teslim edilmesiydi ki zamaninda once perdelerimi aldim, tesekkur ediyorum

  2. Agustos ayinda yapilan perdemi 10 aydir gelip kontrol edecekler. Hem pahali hem de hizmet kotu. Perdemin astarini kontrol etmeye kac defa aramama ragmen hala gelmediler. Sozunun eri degiller. Tavsiye etmiyorum!!!

  3. Hizmet ve kalite olarak hiçbir şekilde ödün vermeyen bir perde dükkanı gittiğim diğer dükkanlara nazaran karşılama konuşma üslupları mükemmeldi evime yaptıkları perde ise çok iyiydi bir tane perde de bile şüphe duyarak yaptırmadım 5 yıldız veriyorum İzmirin en kaliteli perde dükkanı herkese tavsiye ediyorum emeklerine sağlık

Bir yanıt yazın