Orfoz Restaurant Bodrum adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.
Adres : Kumbahçe, Zeki Müren Cd. No:13, Bodrum – Muğla
Telefon : (0252) 316 42 85
Orfoz Restaurant Bodrum Yol Tarifi
Orfoz Restaurant Bodrum Muğla ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Kumbahçe, Zeki Müren Cd. No:13, Bodrum – Muğla olan Orfoz Restaurant Bodrum, işletmesine (0252) 316 42 85 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Orfoz Restaurant Bodrum ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Orfoz Restaurant Bodrum yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Orfoz Restaurant Bodrum hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Orfoz Restaurant Bodrum ile iletişime geçebilirsiniz.
Sayfamızda yer alan Orfoz Restaurant Bodrum ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Orfoz Restaurant Bodrum için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Orfoz Restaurant Bodrum bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Orfoz Restaurant Bodrum sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Yalnizca tadim menüsü olan ve size 600 liralik tadım menüsü dışında seçenek sunmayan restorant. Param fazla geldi ilginç şeyler yiycem derseniz gidin ama karninizi doyurmayi beklemeyin.
Sanki, italyaya gitmisim, sefin dediginden hic bir sozunu anlamadim. saydi birseyler,sonra menu bastan sona geldi masaya, ortada komik bir goruntu. Gurme retauranti iddasiyla birer lokma herseyden geldi ve resmen ac kalktik. Giderken tok gidin,zira hem soyulup hemde ac kalkiyorsunuz..
Tadim menulerinin icerigi orijinal ve lezzetli. Fakat fiyatlari 7-8 ayda 1.5 kat arttirmalariyla kontrolden cikmis bir hesapla karsilastik. 3 kisi + 1 cocuk 2600 lira hesap geliyor. 3 senedir Paris’te yasiyorum, bu tarz bir cok kabuklu deniz urunleri restorantlari var, en az Michelin 2 yildizli seflerin restorantlari olmasi lazim ki 260 euro hesap odeyesin. 1 sise sarap, tadim menusu, ahtapot ve kerevit bir de cocuga balik. Bu kadar, sok oldum fiyat karsisinda. Sarap menulerindeki Fransiz saraplarinda en az market fiyatinin 4 katina satilmasi, Turk saraplari icinde en az 3 katina satilmasi filan, fiyatlar ultra pahali. Benim hissiyatim, ulkenin krizde olmasiyla -fiyatlarda hic bir regulasyon olmayacak ki- belli ki kafalarina gore arttirmislar fiyati, yersen..
Gayet vasat bir tadım menüsü. Kabuklarına kadar kömür olmuş ve erimiş peynirle yıkanmış istridye ve midye. neyle eşleştireceğimizi bilemediğimiz bir mevsim salata ve sonrasında gelen yine yanmış güveç kokusuna boğulmuş hamur halinde bir deniz ürünlü pilav (en küçük boy güveç tabağında ortadan kaşıklanmak üzere) ve sarımsağa gömülü hiçbir özelliği olmayan acı ve çekirdekli köz patlıcan. Tatlı olarak ortaya 1 porsiyon ortadan kaşıklamak üzere paylaşımlık standart bir krem karamel (3 kişi için 1 küçük çanak) ve anlamsız bir ceviz tatlısı ve en küçüklerinden seçilmiş birkaç üzüm ve 1 dilim kavun. En azından fazlaca yanmış güveç kaplarınızı yenileyin ki yemeklere daha az tadı geçsin. Patlak hoparlörden gelen müzik de özensizliğin bir başka örneği.